Servis i održavanje stolarije

servis-i-odrzavanje

Održavanje stolarije može biti jednostavno i zabavno, a kako bi što duže uživali u lijepom izgledu svojih prozora, postoje savjeti koji bi vam u tome mogli pomoći. Bilo bi dobro jednom godišnje provjeriti prozore, je li sve u redu. Poznato je kako pvc prozori ne traže puno nakon što ih se montira, nakon čega sve može ići onako kako ste zamislili.

Odmah nakon montaže maknite zaštitinu foliju, nečistoću uklonite s krpom i toplom vodom s uobičajenim sredstvima za pranje. Nemojte koristiti agresivna i abrazivna sredstva te čvrste predmete poput četke ili žice.

Jednom godišnje morali bi podmazati okove jednom kapi ulja, na taj će način vaši prozori funkcionirati kao novi. Redovito provjetravajte svoje prostorije, kako bi regulirali količinu i spriječili pojavu vlage te regulirali temperaturu u prostoriji u kojoj boravite.

Tijekom sezone grijanja bilo bi dobro izbjegavati otvaranje prozora na kip. Otvorite širom prozore na 5 minuta kako bi osvježili prostorije u kojima boravite. Za bilo kakve poteškoće, što sami ne možete napraviti, tu su i servisi koji će ukloniti svaki problem.